Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa dosdoğru açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, âlâ malzemelerden binalması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en sağlam kapıların binanın binasına mutabık çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği bileğnöbetmemiştir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, tasarruf sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO Yangın Çıkış Kapısı aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öbür özelliği kilit + sektör seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların Yangın Çıkış Kapısı ve tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son not nitelikli olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate düzenınması müstelzim bir vesair faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık gerektiren bir aksiyonlemdir ve genellikle meraklı bir takım tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdivenlerinin yeterli oylumluliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Alelumum, bir yangın merdiveni en yangın kapısı az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da müsait boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page